J-Jordens, hulp bij het oprichten van een onderneming

Gesterkt door 50 jaar ervaring, is J. Jordens uw steun en uw specialist voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten die er noodzakelijk zijn voor de oprichting of de wijziging van uw onderneming of uw vzw.  

Wij zorgen voor de publicaties en de documenten met betrekking tot de btw, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffies van de handelsrechtbank en het Belgisch Staatsblad. Concreet betekent dit veel tijdwinst en een opluchting voor u, ondernemers!

Dankzij onze diensten bekomt u de documenten die onontbeerlijk zijn voor de legale werking van uw onderneming, en dat zo spoedig mogelijk.

Wenst u liever niet uw onderneming bij u thuis te vestigen? Betaalt u liever geen tweede huur? Als ondernemingscentrum bieden wij u de mogelijkheid om de maatschappelijke zetel van uw maatschappij in onze lokalen in Ukkel te vestigen, voor meer gemoedsrust.

Meer dan 11.000 klanten hebben al op onze diensten een beroep gedaan en ze zijn tevreden. Aarzel niet een blik te werpen op de commentaren van de pers!

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken met één van onze deskundigen? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Een onderneming oprichten

Helpt de oprichting van ondernemingen…

Meer

Ondernemingscentrum

Een praktische oplossing…

Meer

Wijziging van een onderneming

Het wijzigen van de statuten…

Meer
Top